Om mig

If you’re not fluent in Swedish, there’s another page with the same content HERE.

The author sticking his nose into it in Steamboat, CO.

Killen som ligger bakom den här sajten inspekterar skogen i Steamboat, CO. USA. Det här var en bra dag. Notera särskilt snön i skägget. Piffigt.

Kjeragbolten; Kjerag, Lysefjorden, Rogaland, Norway.

Jo, det är jag som står på Kjeragbolten. Ramlar jag så är det 241 meters fritt fall och sedan 735 höjdmeter mycket brant sluttning ner till fjordstranden.

The author surrounded by a lot of broccoli.

En svettig dag i Dzanga-Ndoki National Park i Centralafrikanska Republiken. Där fanns gorillor, skogselefanter och sweat bees. Mysigt. (FOTO: Lasse Burell, se www.burell.se för fler bilder av honom)

Hej, jag som ligger bakom den här sidan…
…jobbar normalt med annat. Jag heter Håkan Nyberg, reser en del och får därför ofta frågor i stil med Var bor man i New York? eller Vet du var man ska åka på safari? eller Kan du tipsa om ett hotell i Tokyo, där jag kan bo, utan att behöva sälja barnen först?
Det är roligt att bli tillfrågad men lite svårt att alltid finnas till hands för att svara. Därför skapade jag den här sidan. Om jag rest och har något värt att berätta så hamnar det antagligen här. Om du tycker att det är värt att läsa, så blir jag hjärtinnerligt glad.
Ett par grejor till: På Guidebook.se hittar du givetvis bara platser där jag själv bott/ätit/varit. Ja, jag betalar räkningarna själv. Ja, bilderna är undantagslöst mina egna. Nej, Guidebook.se är inte platsen för pressreleaser eller PR-stunts.

:: h ::

LEGAL: Alla texter och alla bilder är © Håkan Nyberg, 2007-2014. Jag håller stenhårt på min copyright. No kidding.Resor bloggar

BloggRegistret.se

Top Resor bloggar
Total Blog Directory
Reggad på Commo.se

Directory of Travel Blogs

Tablet Hotels

free counters

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.